CREADEMIC

Kurser NO Info

 
 

3 Levels


 
 
 

Foundation

Grunnkurs med fokus på Creademic System og de grunnleggende prinsipper innenfor klipp og farge. Dette kurset henvender seg til lærlinger og frisører som ønsker å konvertere til Creademic System. For frisører som ønsker og utvikle og spesialisere seg i presisjonssklipp.

Advanced salon

Salongkurs med fokus på ”salong vennlige” frisyrer tilpasset den enkelte salong, inspirert av den aktuelle Creademic Pro Academy kolleksjonen. Kurset henvender seg til frisører og lærlinger med minimum 2 års erfaring  som ønsker inspirasjon til det daglige arbeidet i salongen.

Academy

Academy kurs med fokus på kreativitet og nytenkning. Her tar vi utgangspunkt i den aktuelle Creademic Pro Academy kolleksjonen og jobber med en individuell kreativ prossess. Kurset er tilpasset for frisører med minimum 2-3 års salong erfaring med ønske  om å flytte grenser, bli kreativt inspirert og utfordret.


Academy Weekend


 

Academy Weekend er den nyeste versjonen av det mest etterspurte kurset  blandt våre danske frisører. I løpet av en helg vil vi presentere Creademic®’s aktuelle sesong kolleksjon. På Academy Weekend vil du ved hjelp av Creademic System’s klassiske og avanserte klippe- og frageteknikker få utfordret din kreative tankegang. Her finnes ingen grenser! Eleven og instruktøren gjennomgår sammen en kreativ prossess, og her går vi virkelig i dybden. Vi tar utgangspunkt i vår aktuelle kolleksjon. I felleskap vil vi diskutere og utfordre hverandre og sammen transformere de markante, kontrastfylte og vakre former som vil inspirere ditt daglige arbeid i salongen.

Info

Kurset henvender seg til frisører med minimum 2-3 års salong erfaring som har et ønske om og flytte grenser og bli kreativt inspireret og utfordret.


Varighet / 2 Dager.

 Lørdag Look and Learn / 15:00 - 18:00

 Søndag Workshop/ 10:00 - 17:00

 Makimum deltakere / 10 pers. workshop - 25 pers. Look and Learn

 Pris / Weekend  pr. pers 9400 Nkr . + mva

 Pris / Look and Learn  pr. person 2750 Nkr. + mva


Academy Day


Academy Day er et nytt konsept, basert på et av Creademic’s mest sussessfulle kurs. Det er utviklet for deg som ikke har tid til å sette av en hel helg. Men gjerne vil ha en intensiv og kreativ innsprøytinig på en` dag. I løpet av en dagen vil vi presentere Creademic® ’s aktuelle  kolleksjon. Ved hjelp av Creademic System’s klassiske og avanserte klippe- og fargeteknikker utfordrer og provoserer vi din kreative måte å tenke på.. Det finnes ingen grenser! Eleven og instruktøren gjennogår sammen en kreativ prossess, og her går vi virkelig i dybden. Vi tar utgangspunkt i våres aktuelle kolleksjon, og i felleskap vil vi diskutere og utfordre hverandre. Sammen skal vi transformere de markante, kontrastfylte og vakre linjer, som igjen vil inspirerer deg i ditt  daglige arbeid i salongen. 

Info

Kurset henvender seg til frisører med minimum 2-3 års salong erfaring med ønske om å flytte grenser og bli kreativt inspireret og utfordret.

Varighet / 1 Dag. 10:00 - 17:30

 Look and Learn / 10:00 - 12:30

 Workshop / 13:30 - 17:30

 Makimum deltakere / 10 pers. workshop - 25 pers. Look and Learn

 Pris / Dag: pr.pers 5990 Nkr + mva

 Pris / Look and Learn pr. pers 2750 Nkr + mva

 

Advanced Salon weekend


 

Advanced Salon weekend kurs er baseret på, et av Creademic’s  mest sukssessfulle weekend kurs. På dette nye weekend kurset fokuserer vi på både kreativt og klassisk salong arbeid, lett inspirert av  den aktuelle kolleksjonen. Med vekt på personlighet. og individualitet, skape vakkert hår. Under Advanced Salon weekenden er du i fokus, og vi legger stor vekt på dine ønsker, innenfor klipp og fargeteknikker som du kan gå direkte hjem og brukee i salongen. Vi skaper sammen – ingen diktering!

Info

Kurset henvender seg til  frisører og lærlinger med minimum 2 års salong erfaring  med ønske om inspirasjon  til det daglige salong arbeidet.


Varighet / 2 Dager.

 Lørdag Look and Learn / 15:00 - 18:00

 Søndag Workshop/ 10:00 - 17:00

Makimum deltakere / 10 pers. workshop - 25 pers. Look and Learn

Pris / Weekend pr.pers 9400 Nkr + mva

Pris / Look and Learn pr. pers 2750 Nkr + mvaoms

 

Advanced Salon Day


På dette nye dagskurset, Advanced Salon Day, fokuserer vi på både kreativt og klassisk salong arbeid. Lett inspirert  av vår aktuelle kolleksjon med vekt på  personlighet og individualitet., skape et vakkert uttrykk. På Advanced Salon Day er du i fokus. Vi legger stor vekt på dine ønsker innenfor klipp og fargeteknikker, som du kan gå direkte hjem og bruke i salongen. Vi skaper sammen – ingen diktering!

Info

Kurset henvender seg til frisører og lærlinger med minimum 2 års salong erfaring og frisører med ønske om inspirasjon til det daglige salong arbeidet.


Varighet / 1 Dag. 10:00 - 17:30

Look and Learn / 10:00 - 12:30

Workshop / 13:30 - 17:30

Makimum deltakere / 10 pers. workshop - 25 pers. Look and Learn

Pris / Dag: pr. pers 5990 Nkr  + moms

Pris / Look and Learn pr. pers 2750 Nkr + mva


Foundation Day


 

Gjennom Creademic Foundation Cut Day vil du bli  introdusert for Creademic System® som er et unikt klippe system. Du blir guidet igjennem en verden av teknikker i presisjonsklipp. Filosofien bak Creademic System® er å lære fra vitenskapen  og forstå den. Den moderne frisør bruker kunnskap  og  teknikker,  som oppstod i begynnelsen av 60’årene. Siden da har de blitt eksprimentert med og utprøvd så mye, at vi i dag nesten har mistet det opprinnelige  håndverket vårt. Derfor har Creademic gjennem de siste 15 årene, søkt inn til kjernen i vårt fantastiske håndverk. Vi har gjenfunnet de originale teknikkene i sin reneste form, oppdatert dem til den moderne frisørverden, og samlet dem i et nytenkende system. Dette vil gi deg en helt ny forståelse og  måte å tenke på, som ikke kan sammenlignes med noe annet, uansett om du er i starten din utdannelse eller har mange års erfaring som frisør.

Info

Kurset henvender seg til  frisører og lærlinger som ønsker å konvertere til Creademic System, precision cutting og som  ønsker og styrke sin basis kunnskap.


Varighet / 1 Dag. 10:00 - 17:30

Look and Learn / 10:00 - 12:30

Workshop / 13:30 - 17:30

Makimum deltakere / 10 pers. workshop - 25 pers. Look and Learn

Pris / Dag pr pers 5900 Nkr + mva 

 Pris / Look and Learn pr. pers 2750 Nkr + mva

 

Foundation Color


 

Foundation Color er den perfekte introduksjon til farge og vil åpne døren til en fantastisk verden, som farge er. Å kunne velge og bruke riktig farge er en ferdighet, noe som er uunværlig som profesjonell frisør. På dette kurset vil du få grunnleggende  opplæring i fargeteori, inndelinger og teknikker gjennom teori, demo og praksis. Målet er at du skal bli mer kreativ og sikker i dine farvevalg, med utgangspunkt i blandt annet kunden’s hudfarge. Du vil lære hvilke påføringsteknikke du kan bruke for å få frem detaljene og dimensjonene i klippen. Grip sjansen og få en god start i vår fantastiske fargeverden! Foundation Color for alle, lærlinger, nyansatte og frisører som vil udfordres og bli enda dyktigere  i grunnleggende fargeteori.

Info

Kurset henvender seg til frisører og lærlinger som  ønsker og konvertere til Creademic System, precision coloring og forsterke sin basiskunnskap.

Varighet / 1 Dag. 10:00 - 17:30

 Look and Learn, teori / 10:00 - 12:30

 Workshop / 13:30 - 17:30

 Makimum deltakere / 10 pers.

 Pris / Dag pr pers 4000 Nkr + mva  

  Look and Learn pr. pers 1900 Nkr. + mva