CREADEMIC

Privacy notice

 
 

COOKIES OG PERSONDATA

1 Hvorfor anvender CREADEMIC cookies?

CREADEMIC anvender cookies, så vi kan huske dine præferencer, måle trafikken på vores website samt føre statistik over dit besøg og andre besøgende.

2 Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din browser på din computer eller tilsvarende, for at kunne genkende den. Cookies identificerer ikke dig som individuel bruger men derimod det elektroniske udstyr, som du har anvendt. Det betyder, at de cookies, som lagres af og opnås adgang til af CREADEMIC, ikke indeholder personoplysninger, og de kan ikke indeholde virus.

Visse typer cookies er nødvendige for at vores website kan levere fx en service, som du udtrykkeligt har anmodet om. Det kunne eksempelvis være et login.
Disse typer cookies skal sørge for, at du får den bedst tænkelige oplevelse her på websitet. Det kan være cookies, som husker din navigation på siden, valg i bokse og lignende. Den indsamlede tilhører kategorien almindelig personoplysninger.

2.1 Hvordan sletter eller blokerer du for cookies?

Du kan til enhver tid slette eller blokere cookies på din computer. Find vejleding ved at klikke her  http://minecookies.org/cookiehandtering.

Vær opmærksom på, at hvis du vælger at blokere eller slette som beskrevet ovenfor, sker dette kun fra den pågældende computer, tablet eller smartphone som handlingen foretages fra.

Vær endvidere opmærksom på, at hvis du blokerer eller sletter de cookies, der anvendes på vores hjemmeside, kan du være afskåret fra at anvende nogle af hjemmesidens funktionaliteter.

2.2. Formål med cookies på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesse på vores brugere for at tilpasse indhold herefter. 

Formålene for CREADEMIC anvendelse af cookies er:

   •     Optimering af vores besøgendes anvendelse af CREADEMIC.COM

   •     At gøre det muligt at logge automatisk ind på CREADEMIC.COM

   •     Optimering af vores hjemmeside og tilknyttede applikationers ydeevne

   •     Udarbejdelse af brugerrelaterede statistikker til brug for optimering af vores hjemmeside

Levering af målrettede annoncer og optimering af effektiviteten heraf

2.3. Google Analytics

CREADEMIC har tilladt at Google Analytics lægger cookies på vores hjemmeside, såkaldte tredjepartscookies.

Google Analytics lagrer og tilgår cookies på CREADEMIC.COM med henblik på at generere statistik over dine besøg på vores hjemmeside. CREADEMIC.COM bruger dermed cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på vores website. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger vil blive opbevaret i Hairtools IT-system og delt med Hairtools ApS som er vores IT leverandør. Formålet med dette er at CREADEMIC kan yde den bedste service når du booker en behandling, køber produkter med mere. Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores service, produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Personoplysninger videregives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, tilmelding til et kursus, køb af en vare/service eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamler og behandler vi oplysninger om navn, brugernavn, køn, telefonnummer, e-mail, virksomhed, interesser og kendskab til forskellige emner.

3.1. Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos CREADEMIC, skal du rette henvendelse på info@creademic.com eller telefon 3916 1630. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1.

3.3. Opbevaringsperiode

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne opfylde de ovenfor anførte formål.